Over ons

Over Van Wijk Koeriers

Ga met ons mee in onze geschiedenis

Het was 1982 toen Van Wijk Senior begon met het vervoeren van kleine pakketjes in een personenauto. Hij richtte zich in eerste instantie alleen op Nederland en België. Omdat de werkzaamheden als koerier zo goed bevielen, verruilde Van Wijk na enige tijd zijn personenauto voor een stationwagen. Dit was overigens ook noodzakelijk vanuit praktisch oogpunt, want de koeriersdiensten werden uitgebreid met het vervoeren van kleine palletjes. Bovendien breidde ook het gebied van bezorgen zich uit naar de landen Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

In 2000 sloot Van Wijk Junior zich aan bij het bedrijf van zijn vader. Van Wijk Koeriers werd zo een echt familiebedrijf. Hierdoor konden de beide heren grotere transporten aanbieden en besloot Van Wijk Koeriers om een bestelbus (die tot 900 kilo kan laden ) aan te schaffen. Na drie jaar werd het wagenpark uitgebreid met een nog grotere bus, zodat het vervoeren van goederen tot 1500 kilo ook mogelijk werd.

Van Wijk Koeriers als V.O.F.

Om aan alle kwalificaties te kunnen voldoen is Van Wijk Koeriers datzelfde jaar nog gestart als V.O.F. Dagelijks hielden Van Wijk Senior en Van Wijk Junior zich met passie en liefde voor het vak bezig met ADR, luchtvracht en scheepsleveringen. Van Wijk Junior gaat hier tegenwoordig nog altijd enthousiast mee verder.

Meer informatie over onze certificaten. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op.