Soorten transporten

Soorten transportdiensten

Een greep uit veelvoorkomende transporten

U kunt bij Van Wijk Koeriers terecht voor de volgende transporten:

Documentenvervoer

Als u ons toevertrouwd met de bezorging van belangrijke documenten, dan kunt u rekenen op onze zorgvuldigheid met uw documenten en onze discretie. Afhankelijk van de urgentie en de afstand kunnen wij uw documenten vervoeren per auto of zelfs per vliegtuig.

Spoedritten

U belt ons voor een spoedrit, wij halen uw vracht op en leveren deze direct op de gewenste besteming af. Ongeacht of het gaat om nationale of internationale bestemmingen.

Scheepsleveringen

Van Wijk Koeriers is gespecialiseerd in het leveren aan grote zeeschepen. Daarbij is het erg belangrijk dat de afhandeling volgens strikte werkwijze verloopt. Zo is niet alleen het afleveren van de goederen belangrijk, ook de juiste comunicatie tussen crew en de kapitein is hier van belang. Van Wijk Koeriers zorgt ervoor dat er een ontvangstbewijs voor de goederen wordt getekend, zodat u te allen tijde een geldig bewijs van levering in uw bezit heeft.

Wij laden en lossen uw vracht in elke Europese haven.

Van Wijk Koeriers is gespecialiseerd in het leveren aan grote zeeschepen

Bouwlocatie transport

Wij leveren vroeg in de ochtend bouwmaterialen bij bouwlocaties, zodat de bouwvakkers hier direct mee aan de slag kunnen. Het voordeel hiervan is dat u meteen bestand bent tegen tegen nachtelijke diefstallen. Materialen die geleverd kunnen worden, zijn bijvoorbeeld vloerverwarming en isolatiemateriaal.

Full loads vervoer

Wanneer u meerdere afleveradressen heeft, dan is er sprake van Full loads vervoer. Dit verzorgen wij ook voor u.

Groupagevervoer

Dit zijn volle truckladingen die Van Wijk Koeriers zowel nationaal als internationaal laat bezorgen door een koeriersdienst waarmee wij samenwerken.

Special service

Heeft u kostbare goederen die u wilt laten bezorgen of zijn het goederen die afgetekend retour moeten komen bij de klant, dan kunt u een beroep doen op onze Special Service transport. Dit geldt ook voor goederen die afgeleverd moeten worden in heel Europa.

Douaneafhandeling/aanzuivering in het buitenland

Voor en na het afleveren van uw goederen, gaan wij langs bij de douane voor aanzuivering van de douanedocumenten.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.